flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу.

22 грудня 2017, 08:56

Оголошення

 

Києво-Святошинський районний суд Київської області оголошує конкурс на заміщення посад державної служби категорії «В» в апараті Києво-Святошинського районного суду Київської області (далі – конкурс):

  • секретаря суду (1 посада, на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);
  • секретаря судових засідань (1 посада, на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку);
  • судового розпорядника (1 посада на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною відпустка без збереження заробітної плати).

Конкурсний відбір на вищезазначені посади державної служби буде проведено 10 січня 2018 року о 10 год. 10 хв. у Києво-Святошинському районному суді Київської області  каб № 4 (м. Київ, вул. Мельниченка, 1.)

 

Перелік документів:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою, до якої додається резюме у довільній формі; (пишеться власноручно або з використанням комп’ютерної техніки (із проставленням власноручного підпису).

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (пишеться власноручно);

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5)  оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

6) заповнену особову картку державного службовця;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.(за 2017 рік, примірник роздрукований із сайту Національного агентства з питань запобігання корупції).

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Строк подання документів для участі в конкурсі  протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу до 15 год. 45 хв 05.01.2018.

 

ПІБ номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Консультант суду Києво-Святошинського районного суду Київської області Біда А.О.

 (044) 424-31-54

inbox@ks.ko.court.gov.ua