flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення посад державної служби категорії «В» в апараті Києво-Святошинського районного суду Київської області

29 травня 2019, 10:18

Оголошено конкурс на заміщення посад державної служби категорії «В» в апараті Києво-Святошинського районного суду Київської області (далі – конкурс):

  • секретаря судових засідань (чотири посади безстроково, одна посада тимчасово, на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трьох, одна років посада, безстроково, одна посада на період перебування основного працівника у відпустці без збереження заробітної плати по догляду за дитиною, яка потребує медичного догляду).

Конкурсний відбір на вищезазначену посаду державної служби відбудеться 14.06.2019 о 10 год. 10 хв.

 

Перевірку документів поданих кандидатами на відповідність встановленим законом вимогам проводитиме консультант суду Біда А.О.,.

 

Перелік документів:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою, до якої додається резюме у довільній формі; (пишеться власноручно або з використанням комп’ютерної техніки (із проставленням власноручного підпису).

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (пишеться власноручно);

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

6) заповнену особову картку державного службовця;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. (за 2018 рік, примірник роздрукований із сайту Національного агентства з питань запобігання корупції).

 

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

Документи приймаються до 17 год. 30 хв. 10.06.2019.