flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! ТЕРМІНОВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

17 березня 2020, 17:13

УВАГА! 

 ТЕРМІНОВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

У зв’язку із внесенням змін до постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Києво-Святошинський районний суд Київської області доводить до відома громадян, що на всій території України з 12 березня до 3 квітня 2020 року встановлений карантин, у зв’язку з чим Кабінетом міністрів України прийнято рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Керуючись метою убезпечити відвідувачів Києво-Святошинського районного суду Київської області від розповсюдження коронавірусу COVID-19 та масового поширення вірусної інфекції, керівництвом суду прийнято рішення про зміну порядку пропуску осіб до будинку (приміщень) суду.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти.

Слідкуєте за інформацією про стан розгляду справ на офіційному веб-порталі суду за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud1015/ .