flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Києво-Святошинський районний суд Київської області повідомляє відповідача Степанову Софію Петрівну

31 березня 2023, 10:21

Києво-Святошинський районний суд Київської області повідомляє відповідача Степанову Софію Петрівну, про те, що ухвалою Києво-Святошинського районного суду Київської області від 08 березня 2023 року ухвалено залучити її до участі в цивільній справі №369/11759/22 за позовом Диконенко Альони Русланівни до Степанової Ляни Іванівни, в інтересах якої діє  Служба у справах дітей Боярської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Боярський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Фастівському районі Київської області про визнання матір’ю дитини, в якості співвідповідача.

Відповідачу Степановій Софії Петрівні встановлено строк для надіслання (надання) до суду відзиву на позовну заяву і всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову, - протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали, з урахуванням вимог ст. 178 ЦПК України.

Зобов`язано відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, а також третім особам.

Роз'яснено, що відповідач також у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення на відповідь на відзив, зважаючи на вимоги ст. 178,180 ЦПК України.

Роз`яснено відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Роз`яснено відповідачу, що у відповідності до ч. 1 ст. 193 ЦПК України, відповідач має право пред`явити зустрічний позов в строк для подання відзиву, а саме - протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали.

Роз`яснено відповідачу, що учасники справи мають право надати заяви, клопотання і заперечення з процесуальних питань, передбачені ст. ст. 182, 183 ЦПК України.

Розгляд справи №369/11759/22 здійснюється Києво-Святошинським районним судом Київської області – головуючий суддя  І.О. Фінагеєва.

 

З повагою,

суддя Києво-Святошинського районного суду

Київської області:                                                                                     І.О. Фінагеєва