flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Києво-Святошинський районний суд Київської області повідомляє відповідача Маслюченка Валентина Миколайовича

19 травня 2023, 15:14

Києво-Святошинський районний суд Київської області повідомляє відповідача Маслюченка Валентина Миколайовича, про те, що 18 травня 2023 року було ухвалено заочне рішення по цивільній справі № 369/4216/23 за позовом Маслюченко Інни Володимирівни до Маслюченка Валентина Миколайовича, третя особа Служба у справах дітей Вишневої міської ради Бучанського району Київської області про стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

           Відповідно до якого, позовну заяву Маслюченко Інни Володимирівни до Маслюченка Валентина Миколайовича, третя особа Служба у справах дітей Вишневої міської ради Бучанського району Київської області про стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів - задоволено.

Також судом вирішено:

Позбавити Маслюченко Валентина Миколайовича, 22 листопада 1982 року народження, батьківських прав відносно його неповнолітнього сина Маслюченко Тимофія Валентиновича, 01 червня 2009 року народження.

Стягнути з Маслюченко Валентина Миколайовича аліменти на користь Маслюченко Інни Володимирівни на утримання неповнолітнього сина Маслюченко Тимофія Валентиновича, 01 червня 2009 року народження, у розмірі 2000 грн. (дві тисячі грн.), щомісячно з подальшою індексацією відповідно до закону, до досягнення дитиною повноліття, починаючи з 27 березня 2023 року.        

Допустити негайне виконання рішення суду в межах суми платежу за один місяць.

Стягнути з Маслюченко Валентина Миколайовича на користь Маслюченко Інни Володимирівни судові витрати по сплаті судового збору в розмірі 1073,60 грн. (одна тисяча сімдесят три грн. 60 коп.).

Стягнути з Маслюченко Валентина Миколайовича судовий збір в дохід держави у сумі 1073,60 грн. (одна тисяча сімдесят три грн. 60 коп.).

          Справа була розглянута Києво-Святошинським районним судом Київської області – головуючий суддя  Н.С. Пінкевич.

 

З повагою,

суддя Києво-Святошинського

районного суду Київської області                                                            Н.С. Пінкевич