flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!

05 квітня 2021, 13:22
До уваги відвідувачів суду!          
           Згідно протоколу № 11 від 20 березня 2021 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановлено з 00 год. 00 хв. 23 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV2 на території м. Києва та Одеської області; застосовано на території м. Києва та Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.          
              Згідно протоколу № 12 від 22 березня 2021 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановлено з 00 год. 00 хв. 24 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV2, на території Київської та Сумської областей;застосовано на території Київської та Сумської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.
              Києво-Святошинський районний суд продовжує здійснювати судочинство, тим самим забезпечуючи право прав учасників судових проваджень на розгляд їх справ справедливим та неупередженим судом в розумний строк.            
               Разом з тим Розпорядженням голови суду від 02.04.2021 року № 2 починаючи з 5 квітня 2021 року в роботі суду введенні суворі карантинні обмеження (текст розпорядження додається).         
               З метою мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби СОVID-19 просимо з порозумінням віднестись до даних обмежень.
                                     

                                                                                     КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

                                                                                                     КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


                                                                                                     РОЗПОРЯДЖЕННЯ



02 квітня 2021 року № 2                                                                                                                                                                                                       м. Київ


Про введення карантинних 

обмежень в роботі суду


Враховуючи рівень епідемічної небезпеки поширення СОVID-19, стрімким розповсюдженням інфекційного захворювання СОVID-19, з метою посилення безпеки працівників та відвідувачів суду, керуючись Постановою КМУ від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19» із внесеними змінами, Постановою КМУ від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню та території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» із внесеними змінами, Постановою КМУ від 22 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із внесеними змінами, Постановою КМУ від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», протоколу № 11 від 20 березня 2021 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, протоколу №12 від 22 березня 2021 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, протоколу № 29 від 01.04.2021 року постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради, відповідно до статті 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», ввести наступні суворі карантинні обмеження в роботі Києво-Святошинського районного суду Київської області:

  1. З 5 квітня 2021 року до прийняття рішення про скасування на території м. Києва обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, запровадити особливий режим роботи суду, а саме:

- пропуск учасників судових процесів до приміщення суду та залів судових засідань на час вжитих заходів, здійснюється тільки в присутності працівник-ів суду. До суду допускаються лише учасники, які прибули за викликом у день судового засідання та у визначений час запрошені працівником суду до залу судового засідання;

- забороняється пропуск до приміщення суду осіб які не є учасниками судових засідань, в тому числі вільних слухачів; 

- забороняється допуск у судові засіданні та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання, підвищена температура тощо);

- загальною канцелярією суду припиняється наручний прийом вхідної кореспонденції, крім кореспонденції, що надходить на електронну адресу суду, підсистему «Електронний суд», засобами поштового зв’язку та через скриньку поштової кореспонденції, розміщеної на пості охорони, розташованого в приміщенні суду за адресою: вул. Мельниченка, 1, м. Київ; 

- на час дії карантину заборонити перебування в приміщенні суду без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема без респіраторів або захисних масках, що закривають ніс та рот;

- видачу судових рішень (ухвал, постанов, вироків) здійснювати виключно за попередньо поданими заявами учасників судових проваджень, заяви подавати не пізніше ніж за 1 день до дня отримання рішення з використанням поштового зв’язку, через скриньку поштової кореспонденції, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти;

- припиняється прийом громадян керівництвом суду (головою суду, його заступником, керівником апарату суду та його заступниками).

  1. Одночасно повідомляємо, що за подальшими змінами в роботі суду Ви можете знайомитися на офіційному веб-сайті суду за посиланням - https://ks.ko.court.gov.ua/sud1015/ .
  2. Дане розпорядження (заступнику керівника апарату Остролуцькій Ю.М.) довести до відома суддів, працівників апарату суду, працівників Служби судової охорони, відвідувачів та учасників судових розглядів, шляхом розміщення цього тексту біля входу в приміщення суду, на інформаційному стенді та  офіційному веб-сайті суду.
  3. Копію даного розпорядження (заступнику керівника апарату Остролуцькій Ю.М.) направити до Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області для відома.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова суду                                                                                                                                                                                                                               Т.В. Дубас



.