flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного рівня» епідемічної небезпеки.

01 листопада 2021, 15:11

Протоколом позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 № 41 у Київській області: встановлено з 00 год 00 хвилин 30 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та  відповідно застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного рівня» епідемічної небезпеки.

Згідно протоколу позачергового засiдання  Державноi комісії з питань техногенно-екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацій вiд 28.102021 № 42 у місті Києві встановлено з 00:00 годин 01 листопада 2021 р. «червоний» рівень епiдемiчноi небезпеки поширення COVID-I 9.

Вища рада правосуддя спільно із Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні) розробила уніфіковані рекомендації для всіх судів України щодо безпечної роботи в умовах карантину.

 

Враховуючи ситуацію яка склалась, при відвідуванні Києво-Святошинського районного суду Київської області просимо дотримуватись протиепідемічних заходів: використовувати засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, що закривають ніс та рот; на вході до приміщення суду здійснювати обробку рук спиртовмісними антисептиками; уникати місця скупчення людей; у разі появи перших симптомів ГРВІ невідкладно зверніться до свого сімейного лікаря.